Mahindra

Ο Dr. PawanGoenka, Διευθύνων Σύμβουλος της Mahindra & MahindraLtd., τίμησε αυτό το ορόσημο, μαζί με τους εργαζόμενους , τους εκπροσώπους των συντεχνιών και άλλους επισήμους. Το τμήμα κατασκευής οχημάτων της Mahindra πέτυχε την κατασκευή 4 εκατομμυρίων οχημάτων έως το 2012 και σε μόλις 2 χρόνια κατάφερε να φθάσει στα 5 εκατομμύρια οχήματα. Αυτό το ορόσημο είναι το συνδυασμένο αποτέλεσμα έξη εργοστασίων κατασκευής αυτοκινήτων της εταιρείας, Chakan, Nasik, Haridwar, Zaheerabad, Kandivali και του εργοστασίου κατασκευής κινητήρων Igatpuri.

Αναγνωρίζοντας την σημασία αυτού του ορόσημου, ο AnandMahindra, Πρόεδρος του Ομίλου, είπε:, “Η κατασκευή του 5 εκατομμυριοστού οχήματος είναι σημαντικός σταθμός στο ταξίδι κατασκευής οχημάτων πέραν των επτά δεκαετιών. Αποτελεί επίσης αντανάκλαση της δέσμευση μας και μπορεί να αξιοποιήσει το πνεύμα και την θέληση των ανθρώπων μας που συνεχώς μοχθούν για να ανυψώσουν την δουλειά τους όταν κατασκευάζουν οχήματα που προορίζονται στην παγκόσμια αγορά.”

Ο Dr. PawanGoenka, ExecutiveDirector της Mahindra & MahindraLtd., είπε : “Σήμερα σηματοδοτείται και οριοθετείται ένας σταθμός στην ιστορία του Τομέα Κατασκευής Οχημάτων της Mahindra. Υπάρχουν μόνο λίγες εταιρείες οι οποίες μπορούν να ταυτισθούν με τον προορισμό και την πρόοδο της Ινδίας όπως μπορεί η Mahindra. Στο ταξίδι της εξέλιξης μας προς την κορυφή στην κατασκευή SUV, ξεπεράσαμε τα όρια και δεχθήκαμε τις προκλήσεις σε κάθε μας βήμα. Αφιερώνω αυτό το επίτευγμα σε όλους και στο κάθε μέλος της οικογένειας της Mahindraξεχωριστά”.

Οκ. Pravin Shah, Chief Executive, Automotive Division, Mahindra & Mahindra Ltd.,σημείωσε: Αυτότοορόσημουπογραμμίζειτηνάοκνηπροσπάθειατηςοικογένειας Mahindra καισήμεραθαήθελανασυγχαρώόλουςκαιτονκαθέναξεχωριστά. Τα εργοστάσια μας ευρίσκονται στο επίκεντρο της βιώσιμης ανάπτυξης όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν μαρτυρία της κατασκευαστικής ποιότητας που έχουμε αναπτύξει. Με την δέσμευση όλων μας, είμαι σίγουρος ότι το σημερινό επίτευγμα αποτελεί το σκαλοπάτι για περισσότερες επιτυχίες στην αυτοκίνηση.»

Ο τομέας κατασκευής οχημάτων της Mahindra, αποτελεί παίκτη παραγωγής πλήρους σειράς με παρουσία σε κάθε κατηγορία της βιομηχανίας Οχημάτων από ελαφρά έως βαρέα επαγγελματικά οχήματα , επιβατικά αυτοκίνητα, σπορ οχήματα ( από το μικρότερο στα premiumSUV, οικογενειακά 4θυρα και ηλεκτρικά οχήματα. Τα εργοστάσια της είναι πλήρως εξοπλισμένα σε όλα τα στάδια παραγωγής και έχουν επιβραβευθεί και αναγνωρισθεί πολλές φορές. Το πιο πρόσφατο επίτευγμα είναι το παγκοσμίου επιπέδου εργοστάσιο Chaganστη Maharashtra που κτίστηκε σε μια έκταση 700 στρεμμάτων και αποτελεί σταθμό για τις δυνατότητες της Mahindra στον κατασκευαστικό τομέα.

Λίγα λόγια για την Mahindra

Ο ΄Ομιλος Mahindra επικεντρώνεται στην συμβολή του στην ανέλιξη των ανθρώπων προσφέρέροντας λύσεις που ενισχύουν την αυτοκίνηση, συμβάλλουν στην ευημερία της περιφέρειας και ενισχύουν τον τρόπο ζωής στα αστικά κέντρα, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των επαγγελματιών.

Με ένα κύκλο εργασιών 16.5 δισεκατομμύρια δολάρια, ο πολυεθνικός όμιλος Mahindra με έδρα την Βομβάη στην Ινδία, παρέχει απασχόληση σε 200,000 ανθρώπους σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Mahindra δραστηριοποιείται σε βιομηχανίες κλειδιά οι οποίες οδηγούς στην οικονομική πρόοδο, απολαμβάνοντας κορυφαία θέση στην κατασκευή τρακτέρ, οχημάτων ευρείας χρήσης, στην έξυπνη Τεχνολογία, σε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και προγράμματα διακοπών. Επιπρόσθετα απολαμβάνει ισχυρή παρουσία στην αγροτική οικονομία, στην αεροδιαστημική, στην κατασκευή ανταλλακτικών, στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικών Συμβούλων, στην άμυνα, την ενέργεια, στον βιομηχανικό εξοπλισμό, στον τομέα μεταφορών, στα ακίνητα, στο λιανεμπόριο, τον ανοξείδωτο χάλυβα, τις βιομηχανίες κατασκευής οχημάτων και δίτροχων.

Το 2014 η Mahindra φιγουράρει στην συνοπτική λίστα Forbes 2000, ανάμεσα στις πιο ισχυρές δημόσιες εταιρείες του παγκόσμιου στίβου, με γνώμονα τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη, τα ακίνητα και την εμπορική αξία. Ο Ομιλος Mahindra δέχθηκε επίσης το βραβείο των «FinancialTimes” BoldnessinBusiness” στην κατηγορία « Αναδυόμενες Αγορές το 2013.

www. Mahindra.com   www.mahindra.gr

 
ΑΡΧΙΚΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΝΕΑ To 5 εκατομμυριοστό όχημα της Mahindra